Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skills/domains/wintips.dk/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/settings.php:388) in /home/skills/domains/wintips.dk/public_html/wp-content/plugins/magicmembers/core/inc/mgm_functions.php on line 9550 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skills/domains/wintips.dk/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/settings.php:388) in /home/skills/domains/wintips.dk/public_html/wp-content/plugins/pixelstats/pixelstats.php on line 125 Lav en reparationsdisk | Windows7tips
Vi udvikler trænings- og kommunikationsløsninger til dansk erhvervsliv!

Lav en reparationsdisk

Uheldet kan være ude, også med Windows 7.

tips140

Får du en præinstalleret pc uden recovery-cd’er, eller har du downloadet Windows 7 som en ISO-fil og ikke lige fået den brændt ud på en dvd, så er du på spanden, hvis hele systemet styrter på grund af en softwarefejl.

Klik Start | Vedligeholdelse | Opret en systemreparationsdisk, og hav en dvd-r-skive klar til at putte i brænderen. Bare følg guiden, og du er nu garanteret mindst ét forsøg mere på at få din computer til at starte op igen, hvis den går rigtig brutalt ned en dag.

Originally posted 2010-02-10 08:00:00.

pixelstats trackingpixel

Filed Under: Tips og tricks

Tags: ,

About the Author

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Michael siger:

  Det er nemlig en RIGTIG god idé, som jeg har ærgret mig over jeg ikke har gjort med min gamle computer. Derfor ville jeg på min nye maskine, som det første lave sådan en disk, inden maskinen overhoved havde været på internettet.

  Den kommer desværre op med følgende fejlmeddelse:

  “Microsoft Windows Reparationsdisk er holdt op med at fungere.
  Et problem var skyld i, at programmet holdt op med at fungere korrekt. Windows lukker programmet og giver besked, hvis der findes en løsning”

  Hvad kan dette skyldes? og hvordan får jeg det til at virke? Nogen der kan hjælpe?

  Med venlig hilsen
  Michael